Sieben Art Concept

Sieben Art Concept

 
 
Profesionist din Bucuresti, București
 
0 Lucrări efectuate, 10 Imagini in galerie

DESCRIERE
SIEBEN ART CONCEPT este o firma specializata in servicii de Proiectare, Consultanta, Vanzari si Management, in domeniul Instalatiilor Pentru Constructii.

Infiintata in anul 2012, SIEBEN ART CONCEPT are scopul de a oferi clientilor sai servicii de cea mai buna calitate intr-o maniera profesionala, inovatoare si eficienta din punct de vedere tehnic, energetic si financiar, construind o relatie bazata pe incredere.

Fondatorul firmei este Aurelian Codrut Stroe, inginer specialist, cu o experienta vasta in domeniul instalatiilor pentru constructii, avand in portofoliu numeroase proiecte de inginerie civila.

Fundamentul:
SIEBEN ART CONCEPT este o organizatie profesionala puternica avand ca obiectiv excelenta, care lucreaza la standarde internationale si costuri competitive.

Viziunea SIEBEN ART CONCEPT
prin reputatie, oferta personalizata, comunicare si investitie in oameni, dorim sa ajungem in pozitia de lider in Romania in domeniul ingineriei civile si sa ne extindem dezvoltarea pe piata internationala

Politica SIEBEN ART CONCEPT este orientata catre client, actiunile desfasurate de noi urmaresc satisfacerea cerintelor si anticiparea nevoilor acestuia. Modul in care abordam orice lucrare are in centru beneficiul clientului.

Politica de dezvoltare a firmei:
prin inovatie, oferim solutii eficiente financiar si energetic.

SIEBEN ART CONCEPT se implica pentru respectarea prevederilor si Normelor Europene precum si ale autoritatilor din Romania, in elaborarea proiectelor utilizand solutii eficiente energetic si energii regenerabile.
OPINII
Nu exsită încă opinii
LOCAȚIE