SC VB-ROM SRL

SC VB-ROM SRL

 
 
Profesionist din Sibiu, Sibiu
 
0 Lucrări efectuate, 10 Imagini in galerie

DESCRIERE
VB-ROM este o companie de constructii ce ofera servicii complete de proiectare, ridicare la rosu si finisaje la interior si exterior. Daca nu vrei sa te implici in procesul de constructie, compania noastra este o alegere potrivita. Tot ce trebuie sa ai este o bucata de pamant cu o autorizatie de constructie.
Pentru VB-ROM, orice proiect începe de la masa de proiectare. Fie ca alegi sa îți construiești o casa de vacanta sau vrei sa ridici o clădire de birouri ori ai nevoie doar de lucrări de reparații, mai întâi discutam, stabilim toate cerințele și le punem pe planșa de proiectare. După ce toate detaliile sunt stabilite, abia apoi intrăm pe șantier astfel încât timpul de execuție sa fie minim. Dintr-o lucrare executată într-un timp cât mai scurt, toată lumea are de câștigat: și noi și beneficiarul.
VB-ROM are o echipa de construcții structuri și o echipa de finisaje. Ambele echipe își știu foarte bine treaba și nu se amesteca în etapele de ridicare a construcției sau în partea finală de finisaje.
Si cum în acest domeniu experiența oamenilor trebuie completată de utilaje pe măsura, suntem dotați cu scule și utilaje de ultima generație. Avem tot arsenalul pentru un flux continuu al lucrărilor.
Sunt multe de spus despre noi și modul cum lucram dar cu siguranța, cel mai important lucru pentru tine este ce putem face, care este rezultatul final.
OPINII
Nu exsită încă opinii
LOCAȚIE