NAMOUR MC SRL-D

NAMOUR MC SRL-D

 
 
Profesionist din Bucuresti, București
 
0 Lucrări efectuate, 0 Imagini in galerie

DESCRIERE
Sloganul firmei

Tu aduci ideea, noi o construim!
NAMOUR MC SRL-D

Firma noastra isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor principalul obiectiv fiind satisfacerea exigentelor clientilor nostri.
Atu-urile pe care mizam in atingerea acestui obiectiv sunt calitatea materialelor, tehnicile de realizare folosite, dar si seriozitatea, pasiunea in indeplinirea fiecarui proiect, profesionalismul si responsabilitatea lucrului realizat


Cele mai mici preturi dupa piata

Primiti 10 % reducere la manopere a caror valoare depaseste 10.000 de lei. Oferta valabila pe tot parcursul anului 2016 numai pe raza Bucurestului si Ilfov.O companie ce ofera o gama variata de lucrari in domeniul constructiilor, cum ar fi :

- renovari show-room-uri ; magazine; birouri
- renovari locuinte
- renovari fatade
- renovari si reparatii diverse
- termosistem (placari polistiren)
- placari/compartimentari rigips
- placari ceramice
- reparatii cladiri
- vopsitorii diverse
- lucrari diverse de amenajari interioare si exterioare


Avem o experienta relavanta dobandita prin ducerea la bun sfarsit a unei multitudini de proiecte atat industriale (hale productie si depozitare), cat si comerciale (amenajari magazine, showroom-uri ) precum si in zona office si rezidentiala (amenajari case si apartamente).

Am reusit sa formam un colectiv cu oameni de incredere si simt de raspundere, care sa reprezinte atat interesele companiei nostre cat si interesele dumneavostra (clientilor nostrii).

Intrucat suntem o companie dinamica, deschisa si atenta la nevoiele clientilor nostrii, oferim o mare felxibilitate in ceea ce priveste modul de lucru cat si programul. Putem lucra in weekend sau cu program de noapte atunci cand nu este program de functionare etc. Incercam si credem ca reusim de fiecare data sa oferim un raport corect intre pret si calitatea lucrarilor si a colaborarilor.

Realizarea proiectului dumneavoastra este un proces de maxima importanta pentru noi.

SC NAMOUR MC SRL-D vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu solutii practice si profesionale la preturi avantajoase si competitive.
OPINII
Nu exsită încă opinii
GALERIE LUCRARI
Nu exsită încă imagini
LOCAȚIE