PFA UNGUREANU E VASILE

PFA UNGUREANU E VASILE

 
 
Profesionist din Bucuresti, București
 
0 Lucrări efectuate, 0 Imagini in galerie

DESCRIERE
UNGUREANU E. VASILE PFA a fost infiintata in anul 2011 ca PERSOANA FIZICA AUTORIZATA cu capital integral privat romanesc , oferind si completand treptat o gama de produse si servicii in domeniul constructiilor de instalatii industriale si civile. Mai precis, activitatile de baza au pornit de la consultanta tehnica de specialitate in domeniul constructiei de instalatii mecanice :
Termice ;
Frigorifice ;
HVAC ;
Instalatii electrice ;
UNGUREANU E. VASILE PFA doreste să aduca un plus de calitate si profesionalism, pornind de la ideea că munca în instalatii se efectuează în echipă, calitatea finală a lucrarilor efectuate fiind influenţate de calitatea materialelor, tehnologiilor aplicate si nu in ultimul rand de gradul de calificare al personalului. Misiunea noastra este să oferim produse şi servicii în instalatii, gata să răspundă necesităţilor şi exigenţelor clienţilor. Serviciile de executie oferite sunt in conformitate cu Standardele si Normele Europene in vigoare.
De asemenea serviciul dedicat intretinerii si mentenantei echipamentelor atat dupa punerea in functiune cat si cele care deja functioneaza , va sta la dispozitie 24/7 , astfel incat in orice moment clientul nostru sa nu simta disconfortul termic al vremurilor de azi si de maine . Toate verificarile necesare au la baza reguli stricte astfel incat echipamentele sa simta placerea de a functiona in parametri pentru care aceastea sunt proiectate .

Servicii oferite:
- Servicii de executie:
- HVAC, TERMICE si FRIGORIFICE: echipamente , tubulatura si accesorii de ventilatie, instalatii de distributie agent termic si frigorific, echipamente terminale de incalzire si racire.

- SANITARE: instalatii de alimentare cu apa, canalizare menajera , pluviala, obiecte sanitare.

- ELECTRICE SI AUTOMATIZARI: instalatii de distributie principala si secundara, instalatii de iluminat exterior, instalatii electrice de medie si joasa tensiune, instalatii de automatizare, sisteme, echipamente, aparate si accesorii, surse de alimentare, tablouri de distributie si comanda,voce-date avertizare incendiu control acces.
OPINII
Nu exsită încă opinii
GALERIE LUCRARI
Nu exsită încă imagini
LOCAȚIE