Alexandru Ionel

Alexandru Ionel

 
 
Profesionist din Bucuresti, București
 
6 Lucrări efectuate, 10 Imagini in galerie

DESCRIERE
AMENAJARI INTERIOARE/EXTERIOARE

Instalatii sanitare : Instalati sanitare de la A la Z, montaj centrale termice Gaz/lemne Inlocuiesc : Baterii de baie si bucatarie, Vase de WC, Chiuvete baie si bucatarie ,Bazine de wc, montez accesorii baie ,Apa , canal .

Instalatii Electrica : Inlocuiesc : Prize, Intrerupatoare, Aplice, Lustre, Cabluri de alimentare Electrocasnice, Traseuri de cabluri canal ,Cabluri antena , splitere cablu.

Feronarie : Inlocuiesc : Broaste de usi, Balamale,Incuietrori Yale, Manere de usa,zavoare porti,

Montaj : Usii Interior Exterior ,Parchet,Dusumele,Ferestre,Plinte Parchet, Linoleum,Mocheta,TAPET,Praguri trecere,Oglinzi Baie,Hote de Aragaz,Suport TV,Rafturi Depozitare,Dulapuri de bucatarie,Amsamblez mobila,Montez mobila.

Confectionez : Rafturi din lemn,Jardiniere din lemn,rafturi suspendate,cuburi de lemn.Reconditionez usi(in limita), Garduri din lemn,Casute de animale exterioare, Bucatari de vara,Anexe gospoderesti din lemn,Verande( Dupa Schita Dvs sau idee)

Execut Lucrari: Faianta si Gresie,Gleturi,Rigips ( tavane, masti, nise,scafe,pereti,modele) Glafuri usi si Geamuri, Reparati,Montaj Coltare de Protectie, Vopsitori Lavabila ( culori si delimitari de culoare)Vopsitori pe baza de solvent, apa, Usii si ferestre ,Decopertari,
Izolare Termica Polistilen,Hidroizolatie,Piatra Decorativa Interior Exterior,Piatra Pavaj,Indreptari Trepte(reparati),Caramida aparenta,Tabla,

Detin Dubita si pot ajuta la Transportul materialelor!!

Sunt serios, punctual si apreciez profesionalismul in colaborare precum si corectitudinea. Va inivit sa luam legatura si sa aflati mai multe despre mine si calitatea lucrarilor realizate. Nu veti fi dezamagiti si va voi ajuta pe parcursul intregii lucrari.

Pentru lucrarile din afara bucurestiului lucrez cu Avans 25% !!

Telefon 0768 51 50 51 sau mail : eduard.2010@yahoo.com

OPINII

Perete cu usa din OSB pentru boxa - sector 3

Rating:

Opinie:
Profesionist si rapid! Am avut de facut un perete de OSB + usa + tras lumina. Totul a decurs bine si rapid - de la caratul si alesul materialelor pana la taiatul lemnelor + constructia efectiva.

Pe langa indemanare, am remarcat faptul ca Ionel este de incredere - a facut fix ce a spus. Recomand cu incredere!
LOCAȚIE