SC ALEXSIGEOUNICCONSTRUCT SRL

SC ALEXSIGEOUNICCONSTRUCT SRL

 
 
Profesionist din Bucuresti, București
 
0 Lucrări efectuate, 10 Imagini in galerie

DESCRIERE
Oferim servicii de amenajari interioare, renovari apartamente, vile, spatii comerciale, finisaje. Consultanta in alegerea celor mai bune solutii, cat si a materialelor necesare pentru proiectul dumneavoastra.
* Vopsitorie, zugraveli, ipsoserie
* Izolatii termice
* Pardosire si placare a peretilor
* Instalatii sanitare si electrice

Altele:

* Placare cu faianta si gresie, Montaj parchet laminat si plinta, Turnat sapa de nivel, Plinta gresie, Glet, Glet de finisare, Slefuit, uniformizat glet, Amorsa, Lavabila, Tencuieli, Placari polistiren + plasa + driscuiala, Plasa pentru fisuri pereti, Chituit banda rigips, Coltare aluminiu pentru zugraveli, Decopertat gresie, faianta, vopsea, tapet, linoleum, Finisare tencuiala (tinci), Glafuri usi, ferestre, Montaj caramida de sticla tip nevada, Montaj tavane false din polistiren, Montaj tavane casetate, Montaj tavane si izolatie, Montaj tavane suspendate, Montaj pereti despartitori, Placare tavane cu gips carton pe structura metalica,Placare pereti cu gips carton fara structura metalica ,Scafe, grinzi din rigips; servicii de curatenie profesionala dupa constructor.etc

Mod de lucru:
1. Contactati-ne si un reprezentant al firme noastre se va deplasa la locatia dumneavoastra pentru a discuta detaliile proiectului si pentru a va face masuratori. In cel mai scurt timp veti primi un deviz detaliat al manoperei.
2. Se stabilesc in detaliu pretul, transele de plata, durata executiei lucrarii, materiale de constructii si detalii de executie.
3. La receptia lucrarii se semneaza Procesul verbal de receptie si garantia lucrarilor.
www.alexsigeounicconstruct2009.tk
OPINII
Nu exsită încă opinii
LOCAȚIE