KONKRET PROIECT DESIGN SRL

KONKRET PROIECT DESIGN SRL

 
 
Profesionist din Bucuresti, București
 
0 Lucrări efectuate, 4 Imagini in galerie

DESCRIERE
Oferim servicii complete de proiectare in domeniul constructilor civile, industriale si agricole, cu solutii tehnice la cel mai inalt standard de calitate.
Realizam proiecte moderne de arhitectura, rezistenta (analiza structurala, dimensionare preliminara, modelare structurala şi calcul de optimizare pentru structuri din beton armat, structuri metalice, structuri mixte, structuri din lemn si din zidarie, care sunt in conformitate cu normativele si codurile in vigoare; proiecte pentru constructii noi, precum si proiectele de consolidare necesare. De asemenea, putem realiza la cel mai inalt nivel si proiecte pentru fundatii speciale ca: incinte etanse, piloti forati, subzidiri, etc.).
Ne bazam pe experienta inginerilor si a expertilor atestati in domeniu in vederea realizarii de expertize tehnice in vederea determinarii clasei de risc seismic a constructiilor existente, precum si expertize pentru recompartimentari, consolidari, suprainaltari, alipiri la calcan, atat pe structuri de beton armat, cat si structuri metalice.
OPINII
Nu exsită încă opinii
LOCAȚIE