Happy Pool SRL

Happy Pool SRL

 
 
Profesionist din Oradea, Bihor
 
0 Lucrări efectuate, 3 Imagini in galerie

DESCRIERE
Compania HAPPY POOL se caracterizeaza prin realizarea proiectelor complexe, cu solutii complete pentru PISCINE Rezidentiale si Publice, AQUAPARCURI, centre WELLNES, STRANDURI, Piscine OLIMPICE, saune si pentru spa-uri si prin inalta calitate a produselor si serviciilor oferite. Consultanta pentru realizarea proiectelor de piscine cat si service-ul dupa vanzare sunt servicii pe care le oferim.

Noi va indeplinim un vis, oferindu-va relaxare, sanatate si frumusete! Pentru a veni in intampinarea clientilor, Compania noastra a reusit, de la an la an, sa-si diversifice gama de produse si servicii oferite, adaptandu-se in permanenta cererii si tendintelor pietei din Romania

In prezent oferta noatrs contine o gama completa de peste 3000 de produse). Realizam atat piscine "la cheie", cat si reamenajari si modernizari ale piscinelor existente, intretinere.

Efortul nostru de a satisface nevoile clientilor este continuu.

Portofoliul de produse Happy Pool include: piscine supraterane, piscine modulare, piscine din beton, echipamente si accesorii pentru piscine, liner si mozaic pentru piscine, acoperisuri pentru piscine, cazi cu hidromasaj cunoscute si sub denumirea de spa, saune, cabine cu infrarosu,. Punem la dispozitia clientilor nostri de piscine substantele chimice necesare pentru intretinerea apei de piscina.

HAPPY POOL lucreaza cu cu cei mai buni arhitecti, proiectanti, constructori si furnizori de echipamente ce asigura CALITATE SI COMPETENTA.

Furnizam cele mai performante echipamente si accesorii de calitate create de lideri pietei mondiale de profil: Fluidra ,Astralpool,Cepex, RainBird, Alkorplan, Cefil.
OPINII
Nu exsită încă opinii
LOCAȚIE