FUTURE IGMG

FUTURE IGMG

 
 
Profesionist din Roman, Neamț
 
0 Lucrări efectuate, 0 Imagini in galerie

DESCRIERE
Producem si distribum in toata tara: Piatra Decorativa, Pavaje, Pavele, Dale, Coame, Caciuli stalpi, Rigole si Borduri

Oferim seriozitate, punctualitate si profesionalism.

Preturile variaza in fuctie de grosime, model si culoare.

Toate produsele se livreaza paletizat.

Transportul este gratis doar la 15km in zona orasului : Roman in restul zonelor pretul transportului variaza in functie de greutatea marfii comandate, de tipul de camion (cu macara sau fara) si de distanta de la fabrica producatoare pana la destinatie. In general, comanda dumneavoastra va fii publicata pe siteuri de la bursa (Transport)si asteptam oferte de preturi.
Atentie! Paletii care insotesc marfa vor fi receptionati de catre cumparator odata cu marfa primita. Paletii sunt un ambalaj returnabil, pentru care se percepe garantie (30 lei/buc). Returul paletilor se face pe cheltuiala clientului in termen de 3 luni de la data cumpararii.

Camioane fara macara - in acest caz, descarcarea marfii intra in responsabilitatea clientului. Trebuie sa va asigurati ca aveti mijloace mecanizate de descarcare (vola, bobcat, stivuitor). E important de retinut ca pavajele sunt produse grele, care implica efort si o durata mai mare de descarcare fata de alte marfuri.
Mijloace proprii de transport - acestea trebuie sa aiba obloane laterale, pentru a putea fi incarcate cu stivuitorul. De asemenea, trebuie sa tineti cont de capacitatea de incarcare a camionului si de greutatea marfii. In acest caz, receptia marfii se face la incarcarea camionului la fabrica producatorului.
Descarcarea manuala - poate fi o ultima optiune, doar atunci cand sunt putini paleti de descarcat (1-4), iar numarul muncitorilor este relativ mare (5-8) la fata locului. Soferul este responsabil doar de livrarea marfii. Transportatorii aloca maxim 2 h pentru descarcare. Daca se depaseste acest timp, se factureaza separat costurile suplimentare generate de intarzieri.

Detalii la telefon sau whatsapp: 0799077091 , zilnic intre orele 08.00 - 22.00.

FB: https://www.facebook.com/Pavele-piatra-decorativa-si-borduri-845124192305881/
FB: https://www.facebook.com/pavaje.trifesti


Va asteptam cu drag, la sediul nostru din com. Trifesti la 7 km de Roman judet Neamt.
OPINII
Nu exsită încă opinii
GALERIE LUCRARI
Nu exsită încă imagini
LOCAȚIE
SERVICII