Casa Serv

Casa Serv

 
 
Profesionist din Baia Mare, Maramureș
 
0 Lucrări efectuate, 0 Imagini in galerie

DESCRIERE
Dupa o experienta de 19 ani si cu un vast portofoliu de lucrari in diverse orase din Italia, firma DM Restauri,infiintata in orasul italian Ravenna considerat Capitala mozaicului la nivel european,transfera calitatea, seriozitatea,profesionalismul si respectul fata de clienti .... in Romania. Asadar va invitam sa fiti partenerii SC Casa Serv SRL care vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu cele mai bune solutii si servicii complete, utilizand tehnici noi, moderne, materiale de calitate si profesionisti bine pregatiti.
Echipa noastra da dovada de seriozitate, profesionalism, garantie, respectand termenii contractuali de incepere si finalizare a lucrarilor, avand cel mai bun raport calitate - pret.
Seriozitatea, punctualitatea si calitatea serviciilor oferite sunt reguli stricte si se respecta de catre tot personalul firmei noastre.
Casa Serv va ofera servicii complete in design, amenajari interioare ( renovari, finisaje, zugraveli,tencuieli interioare, placari gresie si faianta, placari pereti si plafoane gips-carton, izolatii fonice si termice, parchet, montaj usi, executie mobilier) si exterioare (termoizolatii, tencuieli decorative si exterioare), finisaje pentru apartamente, case, vile, spatii comerciale, birouri, renovari si reparatii.
Casa Serv executa constructii civile si industriale, renovari, consolidari, instalatii electrice, instalatii termice, instalatii sanitare pentru cladiri civile si industriale, birouri, case, apartamente (consultanta, proiectare, executie, montaj).
La comanda, Casa Serv executa orice constructie si amenajare din lemn.
Echipa noastra de specialisti va ofera consultanta gratuita pentru selectionarea celor mai potrivite materiale si produse necesare locuintei sau spatiului dumneavoastra.
Iata cateva dintre avantajele de a lucra cu Casa Serv:
- garantie la orice lucrare;
- predarea lucrarilor la termen;
- calitate si seriozitate;
- consultanta gratuita;
- personal specializat si calificat ;
- flexibilitate si adaptare;
- abordarea cu profesionalism a tuturor aspectelor activitatii noastre.
OPINII
Nu exsită încă opinii
GALERIE LUCRARI
Nu exsită încă imagini
LOCAȚIE