Hidroizolatie, termoizolatie, incalzire in pardoseala, sapa apartament la casa, 39 mp

Acestă ofertă este inactivă!

 

Hidroizolatie, termoizolatie, incalzire in pardoseala, sapa apartament la casa, 39 mp

Lucrare Structuri beton armat, Interioare, Termice și sanitare, Hidroizolații, Materiale de construcții, Termoizolații in Cluj-Napoca, Cluj
Adăugat pe 14 apr 2018 07:03 | 2 oferte

Buna ziua,

Am o dilema vizavi de solutia cea mai buna privind straturile din sapa unei case mai vechi - un apartament dintr-o casa construita in 1946. Va trebui sa ne mutam in acel apartament in maxim 2 saptamani, timp in care va trebui sa finalizam si incalzirea in pardoseala. Din pacate timpul nu ne permite sa realizam o lucrare ca la carte, 100% calitativa in timp insa ne dorim sa o facem cat mai bine, data fiind situatia.

Casa are o centura de beton (nu stim pana la ce adancime e) iar in interior spatiul a fost compartimentat astfel:
- o camera de 13 mp in care este aparent o placa de beton (nu e prea nivelata, extremitatile sunt mai sus comparativ cu mijlocul camerei) de circa 10 cm peste care a fost pus parchet din lemn masiv, lipit cu ceva bitum
- o alta camera de 17 mp in care era podea prinsa in niste scanduri intre care sunt placi de beton de circa 1 m latime, 4.3 m lungime si circa 10 cm grosime (din cei 10 cm vreo 3 par mai duri, in rest pare un amestec de pietris si nisip inchegat dar usor sfaramicios); am scos podeaua si acele scanduri si am betonat santurile dintre placi
- o bucatarie cu baie de 10 mp unde este o alta placa de beton de circa 10 cm

Din pacate timpul nu ne permite sa scoatem afara betonul din interior, sa scoatem pamantul de dedesubt pentru a pune 10 cm de sort pentru ruperea capilaritatii, turnarea unei placi de beton noi s.a.m.d. asadar ne-am gandit la urmatoarea varianta insa care nu stim cat e de buna in timp (ne putem ridica fata de pozitia actuala cu maxim 14 cm, pana la pragul usilor) si pentru care dorim un termen de executie si o oferta de pret (chiar si pe sectiuni):
1. peste placile de beton actual sa completam cu nisip pentru nivelarea suprafetei
2. membrana bituminoasa 2kg/mp care sa nu permita apei din sol/fundatie sa se ridice in podeaua finisata
3. polistiren extrudat (3-5 cm, in functie de rezultatul nivelarii cu nisip sau sa nivelam suprafata utilizand diferite grosimi de polistiren extrudat 3-5 cm)
4. folie de polietilena 0.2 mm
5. placi cu nuturi pentru incalzirea in pardoseala (3.5 cm)
6. teava pentru incalzire
7. sapa semiuscata
8. gresie sau parchet stratificat pana la cei 14 cm

In momentul de fata diferenta dintre nivelul placilor de la interior si betonul de afara e de circa 5 cm (s-ar putea ca betonul de la exterior sa fi fost pus ulterior si inaltimea reala a placilor interioare fata de ce este la exterior sa fi fost mai mare initial, cand a fost construita casa).

Considerati ca cele mentionate mai sus ar constitui o baza suficient de rezistenta/hidroizolata/termoizolata? Suprafata apartamentului e de 39.77 mp iar ca piese de mobilier (greutate concentrata pe anumite suprafete mai mici) va fi mobila de bucatarie de 3.5 m lungime, o canapea, un pat matrimonial, o masuta extensibila si un sifonier de 2.3 x 2.8 m.

Va multumesc anticipat pentru oferte!

Vrei să realizezi un proiect ca acesta?
Cere o ofertă de preț

Profesioniști interesați


Marius   

Profesionist din Bucuresti, București

Radoi   

Profesionist din Dragomiresti, Dâmbovița

Ești profesionist și vrei să faci oferte la lucrări precum aceasta?
Crează-ti cont acum
LOCAȚIE
LUCRĂRI SIMILARE